Skinner ved implanteter

​Guideskinne:

En hjælp til tandlægen til indoperation af implantater, så implantat placeres så nøjagtigt som muligt. Både hvad angår placering og vinkel på implantatet.
Skinnes fremstilles ud fra wax-up. 

Skinnen har nøjagtig den udformning som den færdige restaurering facialt, og dækker nabotænderne og fastholdes her.


Der skal naturligvis tages hensyn til knoglens udformning og tilstand. Men hvis ikke implantatet er indsat efter de forhold der er over gingiva, får det endelige resultat ofte en forkert hældning og udseende.

I værste tilfælde dårlige forhold til patienten i forhold til okklution og/eller renholdelse og i sidste ende løsning af implantatet.

Simsskinne:

Fremstilles til natbrug og forhindrer tandsættet i at rykke sig før og efter implantatet er sat i og inden restaureringen bliver færdig. Denne skinne erstatter ikke en smileprotese. Da skinnen dækker alle tænderne, kan der i
​løbet af dagen være bakterier mm. der kan gør mere skade på alle tænderne.

Positionsskinne:

En lille skinne der kun dækker over en eller begge nabotænder og abutmentet. Skinnen hjælper med at indsætte abutmentet i den rigtige position ned i implantatet. En positionsskinne er standart ved alle typer implantater.

Vi udarbejder i tæt samarbejde med tandlægerne alt inden for tandtekniske opgaver i høj kvalitet.

Hvem er vi?

Vi har fortsat med fokus på høj kvalitet i udførelse af arbejdet og valg af materialer. Der er i det daglig vægt på god service og dialog med vores kunder. 

Kontakt

Dagmarsgade 39

4100 Ringsted - rutevejledning

Tlf.: 57 67 02 13

E-mail: mail@mpdental.dk​

Man - Torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 14.00